Gastenboek

Annèt en Peter van der Starre from Nederland wrote at March 29, 2016:
Het mooie oude bordje van mijn voorname voor-vader liet ik vallen.Delft aardewerk 19e eeuw. Sabine Westerhuis gevonden via internet.Zij heeft het met veel vakkundigheid en precisie onzichtbaar hersteld. Generaal Chassé staat nu weer heel veilig op de kast. Dank je wel!
Winnie from Dierindal wrote at October 10, 2012:
Wat een prachtportfolio! Gr Winnie
Restauratieloket wrote at August 28, 2012:
Wat een leuke site zeg! Ik ben heel nieuwsgierig wie dit voor jullie gemaakt heeft?
Pim Polak Schoute from Dutch wrote at April 27, 2012:
Via een bekende Nederlandse kunstenaar kreeg ik de naam van Mevrouw Westerhuis. Ik zocht een restaurateur die Porselein of Kunststof kon repareren. Een beeldje dat wij in Shanghai kochten was gebroken en moest worden gerestaureerd. Toen ik kennis maakte in haar atelier was ik onder de indruk. Maar vooral het resultaat is geweldig.
stadsdeel Centrum; Fons Baas wrote at April 24, 2012:
In opdracht van stadsdeel Centrum werkt Restauratieatelier Westerhuis aan de restauratie van het tegeltableau met het wapen van Amsterdam. Wij zijn zeer benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en volgen met belangstelling de voortgang van de restauratie via de website van Restauratieatelier Westerhuis. Fons Baas (projectleider)
julie hosman wrote at February 7, 2012:
Sabine! Wat ben je toch een knapperd! Je nieuwe site ziet er echt heel mooi uit. Je keuze van de kleuren doen het goed. Geef je nieuwe site door aan mijn vriendinnen. Tot binnenkort, Julie
Ninke Westerhuis wrote at February 6, 2012:
Wat een fantastische nieuwe website heb je nu. Het is erg leuk om je restauraties vanuit Frankrijk te kunnen volgen. Als we weer naar Nederland gaan neem ik een bord mee wat helaas voor de tweede keer is gebroken. Hoop dat je veel bezoekers krijgt op deze overzichtelijke en vooral inzichtelijke nieuwe site. M.
Martijn wrote at February 2, 2012:
Mooie site